Tehnologii

Capacitatea de a crea încălțăminte simplă, de înaltă calitate și sofisticată se află în ADN-ul mărcii noastre. Timp de decenii, am infuzat minimalismul scandinav cu semnificații noi, ducând confortul la un nivel fără precedent, îmbunătățind performanța încălțămintei preferate și creând cea mai confortabilă potrivire pentru toate stilurile - de la clasice la sport.

TEHNOLOGIA ECCO FLUIDFORM™

Tehnologia noastră inovatoare ECCO FLUIDFORM ™ oferă repetarea curbelor piciorului, susținând fiecare pas. Confortul semnat de ECCO începe cu durate anatomice corecte și forme 3D unice pe care le folosim pentru a ne face toată încălțămintea. Materialele lichide ușoare sunt injectate direct în talpă pentru a crea o conexiune flexibilă și durabilă cu partea superioară din piele. Rezultatul - un confort de neegalat care te însoțește toată ziua.

TEHNOLOGIA ECCO BIOM NATURAL MOTION®

BIOM® NATURAL MOTION® asigură cea mai naturală poziție a piciorului în timpul mersului și alergării. Această tehnologie unică este utilizată pentru a crea o varietate de colecții ECCO - de la încălțăminte de golf până la modele în aer liber și sport.

SUPORTUL ECCO VITRUS ™

Suportul revoluționar ECCO VITRUS ™, în cinstea căreia este numită linia cea mai populară de încălţăminte pentru bărbati , funcționează perfect cu tehnologia FLUIDFORM ™. Lucrând în tandem, creează potrivirea perfectă și confortul de neegalat. De aceea, ECCO VITRUS ™ este cazul rar când pantofii clasici sunt la fel de confortabili ca adidașii.

PLATFORMA ECCO SHAPE

Încălțămintea din colecția ECCO Shape se caracterizează prin confort și stabilitate excelentă. O platformă ascunsă și branțul corect din punct de vedere anatomic fac ca modelele cu tocuri să fie cât mai confortabile - atât de mult încât să poți merge pe ele toată ziua și să nu obosești.