Ecologie

Lucrăm constant pentru a reduce impactul negativ asupra mediului și ne străduim să fim lideri în această direcție. Sarcinile noastre principale sunt de a reduce la minimum utilizarea resurselor naturale, de a reduce deșeurile, de a introduce surse regenerabile de energie în producție și de a populariza ideea reciclării materialelor.

FABRICILE DE PIELE

La tăbăcăriile noastre, ne străduim menținem la un nivel minimimpactul negativ asupra mediului prin utilizarea unor metode și tehnologii de producție îmbunătățite.

PRODUCȚIA

La tăbăcăriile ECCO, ne străduim să reducem costurile apei și, de asemenea, noi producem singuri gazul pentru a reduce consumul gazului natural. Suntem revizuiți în mod regulat de experți independenți (așa ca Leather Working Group) care evaluează impactul nostru asupra mediului și acordă cel mai înalt statut, cel de aur.

CA MARCĂ SCANDINAVIANĂ, NE INSPIRĂ DIN NATURĂ ȘI FACEM TOT POSIBILUL PENTRU A MENȚINE FRUMUSEȚEA EI

Tehnologia DriTan ™ folosește doar umezeala care deja este în piele. Datorită acestui fapt, economisim 25 de milioane de litri de apă proaspătă pe an - suficient pentru a oferi la 9.000 de oameni umiditate dătătoare de viață (conform Organizației Mondiale a Sănătății). ECCO DriTan ™ a fost recunoscut de Popular Science’s Best of What’s New ca cel mai bun proiect inovațional.

Primul, dar sigur pas către producția de piele fără apă

Economisirea apei proaspete - 20 de litri dintr-o singură piele

Primul, dar sigur pas către producția de piele fără apă

Economisirea apei proaspete - 20 de litri dintr-o singură piele