Materiale

Piele de calitate-premium și tehnologii inovatoare permit crearea unei potriviri perfecte pe picior și protecția sa de influențe externe.

PHORENE™

PHORENE ™ este un material ultra-ușor și moale care asigură o amortizare excelentă a tălpii exterioare și își păstrează proprietățile la temperaturi de până la -40 grade.

BANDA DE RULARE MICHELIN

Banda de rulare auto-curățată Michelin este modelată după anvelopele mașinilor și motocicletelor de mare viteză. Designul său previne blocarea obiectelor străine în talpă și oferă o tracțiune excelentă cu suprafața - o caracteristică foarte valoroasă pentru cei care se bucură de activități în aer liber.

FIXATOR CĂLCÂI PROSOMA

Partea călcâiului pantofului, realizată cu utilizarea tehnologiei PROSOMA, nu numai că face designul mai îndrăzneț și mai expresiv, ci și fixează în siguranță piciorul.

PRIMALOFT

Izolația legendarului brand PrimaLoft® este încorporată între partea superioară a încălțămintei și căptușeală. Este un analog sintetic al pufului - foarte cald, ușor și rezistent la umiditate. PrimaLoft® este considerată 100% reciclabilă, ceea ce este foarte important pentru păstrarea mediului înconjurător.

GORE-TEX

Membrana GORE-TEX® oferă protecție 100% împotriva umidității, permite picioarelor să respire și este ideală pentru crearea încălțămintei de toamnă / iarnă.

DESCOPERĂ COLECȚIA ECCO

TOATĂ ÎNCĂLȚĂMINTEA ȘI ACCESORIILE NOASTRE SE BAZEAZĂ PE TRADIȚII DE DESIGN SCANDINAVIAN - ELEGANȚĂ ȘI MINIMALISM. ASTA NE MOTIVEAZĂ PE NOI . DAR CE VĂ INSPIRĂ PE VOI?