Piele

Gama de piele ECCO este cu adevărat impresionantă. Avem opțiuni cu durabilitate sporită, precum și cu efecte vizuale de modă . Frumoasă și funcțională, pielea ECCO este ideală pentru crearea celor mai bine vândute producții din lumea încălțămintei.

MATERIALELE

Achiziționăm materii prime de la furnizori dovediți de ani de zile care demonstrează cel mai înalt nivel de protejare a animalelor. Sunt furnizate numai piei, care sunt un produs secundar al industriei cărnii.

PIELEA DE VACĂ

Aceasta este cea mai răspândită piele din producția ECCO.Datorită elasticității și durabilității sale, este perfectă pentru majoritatea colecțiilor noastre de pantofi.

PIELE DE VIŢEL

Comparativ cu pielea de vacă, această piele are o textură mai fină și mai moale. Cel mai adesea, acest material este folosit pentru a crea pantofi și accesorii premium.

YAK SKIN

Pielea de iac este de 3 ori mai durabilă decât pielea de vacă și protejează în mod fiabil picioarele în condiții extreme. De aceea, acordăm preferință acestui material atunci când creăm încălțăminte pentru activități în aer liber.

PIELEA DE CĂMILĂ

Pielea cămilei este foarte puternică și durabilă, dar moale și suplă. Are o culoare distinctivă care conferă încălțămintei și accesoriilor un farmec aparte.

INOVAȚIA ÎN PRODUCȚIA PIELEI

Creăm și introducem în mod constant noi tipuri de piele în producție, făcând o adevărată revoluție în industria noastră. Puteți face cunoștință cu toate noutățile meșterilor noștri din piele de pe site-ul eccoleather.com

FABRICILE DE PIELE

La tăbăcăriile noastre, ne străduim menținem la un nivel minimimpactul negativ asupra mediului prin utilizarea unor metode și tehnologii de producție îmbunătățite.

DESCOPERĂ COLECȚIA ECCO

TOATĂ ÎNCĂLȚĂMINTEA ȘI ACCESORIILE NOASTRE SE BAZEAZĂ PE TRADIȚII DE DESIGN SCANDINAVIAN - ELEGANȚĂ ȘI MINIMALISM. ASTA NE MOTIVEAZĂ PE NOI . DAR CE VĂ INSPIRĂ PE VOI?